Kuće

Custom _Head

KUĆA SNOVA. Rađena PO MJERI vaših želja.

KRIVAJA KUĆE po mjeri Proizvedene su S PRECIZNOŠĆU I pažnjom KAKO Bismo udovoljili ukusu NAJZAHTJEVNIJIH KUPACA. izrađene OD VRHUNSKIH MATERIJALA, SA PODRŠKOM 50+ GODINA TRADICIJE I NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE.

 • customly.jpg

  Lično vaše

  Krivaja Custom-Made su unikatne kao i Vi sami, projektovane i proizvedene kako bi odgovarale vašem stilu života. Bilo da radimo s vašim arhitektom ili našim internim dizajnerskim timom, Vaše želje i vizije su naš ključni prioritet.Vaša kuća snova je na dohvat ruke, zašto biste se zadovoljili sa ičim drugim?

 • 40days.jpg

  Nevjerovatno Brz

  Krivaja Sistem Gradnje je nevjerojatno brz. Označite svoje kalendare, ~ 40 dana od potpisivanja ugovora imati ćete potpuno novi dom! Sama montaža se može obaviti u samo par dana, užitak gledanja kako se Vaša kuća snova čarobno nastaje pred Vama u samo nekoliko dana je jednostavno neopisiv.

 • bprice.jpg

  Izuzetna cijena

  Već od samog početka svi materijali i prateća oprema objekta je precizno definirana i naručena prije same proizvodnje što značajno snižava cijenu kuće, te eliminira skrivene i neplanirane troškove. Svi troškovi su unaprijed dogovoreni tako da ćete od samog početka znati konačnu cijenu Vaše kuće.

   
 • precision.jpg

  Precizna gradnja

  Krivaja sistem gradnje omogučava apsolutnu preciznost, koja u potpunosti prevazilazi klasični način gradnje kuća. Naša istančana preciznosti moguća je, između ostalog, zahvaljujući korištenju modernih tehnologija u klimatski kontrolisanim uslovima proizvodnje pod nadzorom iskusnih i visoko kvalifikovanih radnika i inžinjera.
  Krivaja sistem gradnje, osim što apsolutno prevazilazi performanse klasične gradnje, istodobno smanjuje utrošak materijala, otpada, te znatno smanjuje emisiju štetnih gasova.

 • supporttech.jpg

  Apsolutna podrška

  Izgradnja nove kuće je neprocijenjiv užitak koji može da preraste u veoma stresan izazov, ali uz pomoć Krivaja Inzinjering tima dobit ćete potpunu podršku potrebnu za ostvarenje Vaših želja. Iako smo u naših 60 godina iskustva imali privilegiju da projektujemo i gradimo vrhunske objekte- svaka nova kuća i dalje predstavlja novo uzbudljivo iskustvo kojim nadograđujemo naše umjeće gradnje.

 • Kontakt

  Tijekom našeg prvog međusobnog susreta, upoznaćemo se sa vašim idejama i željama. Ako nemate već definisan projekat gradnje, naš tim arhitekata je spreman da vam pomogne.

  meet.jpg
 • Plan

  Sad kad smo vas malo bolje upoznali, naš inženjering tim može početi izradu idejnog projekta. Naravno usko surađujući s Vama kako bismo bili sigurni da su svi detalji obuhvaćeni. U međuvremenu, za Vas će biti pripremljena studija pretpostavljenih troškova koja će Vam u ovoj fazi olakšati odluku, te iznivelirati vašu viziju, želje i potrebe, te ih uokviriti u Vaš konkretan budžetski okvir.

  plan.jpg
 • Prezentacija

  Naš tim će Vam prezentirati prijedlog dizajna koristeći sve do sad prikupljene informacije o Vašem budućem domu, kao vodičem. Istovremeno, Vaš lični komercijalista sastaviti će detaljnu ponudu baziranu na studiji očekivanih troškova sastavljenoj na bazi zajednički usaglašenih detalja za Vaš budući dom. U ovom periodu ćemo definirati preostale detalje, po potrebi izvršiti dodatne prilagodbe, te odgovoriti na sva eventualno preostala pitanja.

  presentation.jpg
 • Potpis

  Označite svoje kalendare, jer ~ 40 dana od potpisivanja ugovora imat ćete potpuno novu kuću. Sva se magija dešava u tih ~ 40 dana, od proizvodnje do montaže, vaša kuća će se pojaviti pred vama u roku od nekoliko dana.

  sign.jpg
 • 40 dana

  Označite svoje kalendare, jer ~ 40 dana od potpisivanja ugovora imat ćete potpuno novu kuću. Sva se magija dešava u tih ~ 40 dana, od proizvodnje do montaže, vaša kuća će se pojaviti pred vama u roku od nekoliko dana.

  build40.jpg
 • Čestitamo

  Čestitamo, uživajte ​​u svojoj ​​novoj kući! Bila nam je čast raditi za Vas.

  homedone.jpg
 • Placeblank
 • Placeblank

NE ZABORAVITE POGLEDATI