O nama

Placeholder 12

Neizmjerno smo Vam zahvalni na interesovanju za naš proizvodni asortiman. Najveći užitak posla predstavljaju nam odnosi koje stvaramo sa Vama dok zajedno gradimo Vaš dom iz snova.

U Krivaja Homes Vi ste partneri sa timom eksperata iz struke, tu ubrajamo naše arhitekte, inženjere, dizajnere, majstore zanata, te sav naš posvećeni prodajni kadar, koji će biti uz Vas svaki korak ovoga puta.

Krivaja Homes je porodična firma, te nastojimo da se odnosimo prema Vama, našim klijentima, kao prema članovima te iste porodice. U duhu prethodno rečenog, uradit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da budete potpuno zadovoljni Vašom novom kućom.

Mi uspješno gradimo kuće još od davne 1950. To je preko šezdeset godina iskustva, razvoja i neprestanog napretka. U tih proteklih šezdesetak godina izgradili smo preko 1.5 miliona kvadratnih metara stambenog prostora diljem svijeta, od Curocao do Norveške.

Sa tako plodonosnom tradicijom u gradnji domova naučili smo da ključ uspjeha sretnog vlasnika naše kuće leži u činjenici da je najbitnije ponuditi klijentu optimalan izbor u skladu sa njegovim životnim stilom i zadanim budžetskim okvirima. U kratko, cijenimo najviše ono što je Vama najbitnije. Mi za Vas nastojimo biti ne samo graditelji Vašeg doma nego i realizatori Vaših snova. Volimo vjerovat da nam je zadaća da ispunjavamo Vaše želje, stoga ovu obavezu ne shvaćamo olako.

Naši Certifikati

Kao dokaz kvalitete naše proizvodnje i proizvoda, trenutno držimo sljedeće certifikate.

Zaštita okoliša

Mi se brinemo o okolišu, kao dokaz posjedujemo i radimo po ISO 14001 standardu, drvo koje koristimo dolazi iz održivih i renomiranih izvora.

KrivajaHomes Certificates
 • 1884

  Tradicija drvne industrije u ovome kraju počinje dosta davno sa dvije kompanije Gregerson & Söhne and Eisler und Ortlieb, koje su prve prepoznale izobilje šumskog bogastva Zavidovićkog kraja. Tvornica Eisler und Ortlieb-a je opisana kao jedna od največih i najmodernijih postrojenja u tadašnjoj Evropi.

  1884
 • 1949

  Industrijsko preduzeće "Krivaja" Zavidovići, naša matična kompanija, je rođena na leđima te dvije kompanije i u godinama koje slijede postaje jedna od največih i najpoznatijih preduzeća bivše Jugoslavije.

  1949
 • 1952

  Već u ranim '50- im počinje proizvodnja montažnih kuća na bazi lakih montažnih građevinskih elemenata i lameliranog ljepljenog drveta. Od samog početka do danas Krivaja-TMK d.o.o. se nemetnula kao lider u montažnoj gradnji u regionu.

  1952
 • 1987

  Krajem sedamdesetih do početka devedesetih godina prošlog stoljeća Krivaja je napravila montažni objekat na skoro svakom dijelu planete. U Skoplju, za samo pet mjeseci, je montirano 2060 stanova i 53 drugih objekata. U Turskoj dodatnih 700, i na hiljade kvadratnih metara u Iraku i ostalim dijelovima Zemlje. I danas s ponosom gledamo na naše objekte izgrađene prije tri ili četiri decenije.

  1987
 • 2005

  Nakon uspješne privatizacije Krivaja-TMK d.o.o. postaje direktni sljedbenik IP Krivaja d.o.o. Zavidovići montažnog građevinarstva, čime smo preuzeli kompletan Know-How stečen izgradnjom kompletnih naselja, industrijkih i sportskih kompleksa, te turističkih i urbanih cijelina.

  2005
 • 2008

  Samo tri godine nakon privatizacije vidljiv je značajan pomak u modernizaciji, izgradnjom prve niskoenergetske kuće u Bosni i Herzegovini. To je samo jedan od mnogih pomaka ka potpuno modernoj proizvodnji.

  2008
 • 2012

  2012 je godina naše potpune evolucije i modernizacije, sa značajnim ulaganjem i partnerstvima krenuli smo na razradu standarda pasivnih kuća u isto vrijeme značajno proširujući kapacitet i kvalitet.

  2012
 • Placeblank